...:::>>AzRâîLL<<:::....
Admin
İş/Hobiler : öğrenci
Lakap :
|
Konu: Tek Bir İhtimal Var Çarş. Kas. 19, 2008 6:41 pm |
|
|
Tozpembe masmavi fazla arama Herkesin bir derdi vardır ama tuz basma yarana Kanama geçici ancak hergün açılan yeni yara İnsanoğlunu komaya sokabilir Ha şevkat nerede dersen çok uzun zamandır ortalarda yok Merhametle birlikte yok oldular, gittiler Ve şimdi mantık kaldı yalnız Savunmasız tutarsız acımasız kuralsız al misal sana Bazı bilimadamı ve profesörler Çarelerini bulamadıkları fakat kendi ürettikleri Mikroba virüslere panzehir icad edemediler Nedeni belli bence savaşı seviyolar Hergün yeni ölüm makinesi icad edene ne diyelim? Allah kurtarsın onu böyle tutsak etmiş bos düşünceden Kanına girmiş ifritten vakti dolmuş kimlikten Feri sönmüş gözlerden
Tek bir ihtimal var metafiziksel ihtilal Ölüme giden atardamar ne kadar insan ömrü var Kobay edilen tüm insanlar zehire reklam olacaklar Kahramanlığıysa kahpeler yazacaklar ..
Bosphorus laboratuvarlarında yaptığım Kimyasal deneylerden çıkan sonuçlara göre Kat etmeniz gereken yol bir kaç ışık yılı İnsan paralı eğitimle ne kadar alim olabilir BilmeM ama bu gidişle Geri kafalı adamlar çoğalacak heralde bu memlekette Enseste yatkın bu adamları kurşuna dizmek normaldir Ama böylesine ter dökene saldıranı Pitbull'lara ısırtmak gerekli bence Memoli modelinde bir polis hayal edemediğim gibi Doğru konuşanında kazanacağını zannetmiyorum Ben hiç bir zaman için yo ! dikkat ! Neyse konuyu fazla dağıtmadan nükleer Başlıklı barış güvercinlerine karşı Gereken önlemleri şimdiden almak gerekli dostlar Gençlerin uefa kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı Hergün haberlerde ölümü duymamali Sade kötüyü görüp ona uymamalı Tüm liriklerimde dünya'dan bir parça Dünya'dan bir örnek bu benim dünyam Sana göre belki paçavra ancak Beni ilgilendiren tek şey mahkeme Beyninin sonucunu sunmak Sayısal tokat akılcı söylem lyrical eylem İşte mahkemem
Tek bir ihtimal var metafiziksel ihtilal Ölüme giden atardamar ne kadar insan ömrü var Kobay edilen tüm insanlar zehire reklam olacaklar Kahramanlığıysa kahpeler yazacaklar ..
Tek bir ihtimal var - metafiziksel ihtilal Her sonuçta çıkabilir ve bu sonuna yaklaşan dünya karşısına Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal Var Kimine boynu kıldan ince olanı sevdirirken dünya Kimini reklam etmiş aleme Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var Atılan her temelde yapılan her deneyde Alınan her nefeste gömülen her cenazede Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var Tek bir ihtimal var, tek bir ihtimal var |
|