...:::>>AzRâîLL<<:::....
Admin
İş/Hobiler : öğrenci
Lakap :
|
Konu: Bana İzin Yok Mu? Çarş. Kas. 19, 2008 5:31 pm |
|
|
her zaman record'da on bu mic bırak beni be kolpa! bu son şarkım bu bol keseden bi rap mi? -değil, mega bi rap! bu bak yere serer bu mekanizma, bu matematik; al say. düşmanı sorma bana, düşman al say
ben farklı, ben pi sayısı yoksam olmaz bu denklem fazla naza dayanmaz ki ve sen kes kısa, bana sıra geldi! ben ekspres, 1000 GB aklıma denk her har adıma denk bir harf olmadı olmaz o korktukça gül solar ama ben korkmam.
problem çok çözülmesi gereken, ona göre bi problem yoktu ki bana göre ben bi beydramla yere seren adamım!! hangi rapçi beni yıkabilir adamım?
nakarat (2): bana izin yok mu? sözüm acı ve toktur gerisi korkmuş herkesi bağlarım, yeri gelir ağlarız kötü gözü dağlarım
rapi ne sandın lan beni ne sandın ucuz eleştirilerini bi kağıda sardım. bugünü yaz ki bir kenara okusun veledin sonra sana dönüp "baba acaba bu ne?" desin.
A) elazığ, diyarbakır, adana, antep B) buzhol, babylon ve bir de hilton b şıkkını görecek var art niyet ama a şıkkına bakabilen gönül elbette D-walk ezecek hepinizi
rap mi boş sence? yoksa sen mi biraz hoşsun? bence sen bi' kıvır hadi jüri coşsun! seks güzel ama rap daha da bi' hoştur
rapimi yer misin? ceza der misin? akıl vermesin, bana hiç kimse! sen yol ver, ezmesin; ceza geçmesin! plakam yerli ve sen kek misin?
nakarat (2): bana izin yok mu? sözüm acı ve toktur gerisi korkmuş herkesi bağlarım, yeri gelir ağlarız kötü gözü dağlarım
bi bakıma sen de haklısın bu duruma ben kayıtsızım ve gözüme hiç gözükme ben buyum ve ben katıksızım kelimelerle oynarım ben eylemimse bu, ben illegal fakat bu dersin hocası ben ve seyre dal acun döner, bense tersine hocamsa Nasrettin savaşlarınla toplumu sen katlettin silahlarınla insanı mahvettin fakat benim sesim çok mu az çıkar zannettin bak rapimde kan yok hiç, elimde yok silah küçük bi mikrofon var o da yeter hep de yetti zaten her sefer şiddet, gereksiz eylem, raple eğlen! bi müddet bekle, belki sana da dönebilir felek ve çarkı biz yönetiriz bu marşı kesme raple var olur, yok olmuş her düşünce rapi eleştirense boş beyin, boşverin beyim bi yedeğim olsun istemem, tekim! sonsuza kadar gider sesim
nakarat (2): bana izin yok mu? sözüm acı ve toktur gerisi korkmuş herkesi bağlarım, yeri gelir ağlarız kötü gözü dağlarım |
|