...:::>>AzRâîLL<<:::....
Admin
İş/Hobiler : öğrenci
Lakap :
|
Konu: Sahtiyan - Tek Suç (ft. Buura) C.tesi Kas. 22, 2008 2:26 pm |
|
|
SAHTİYAN Meydey hey dey rap dediğin tek gay Kimin eli kimin cebinde kafana teytey Vurunca borcu öder bana peyderpey Devran gibi döner keser dj hey Şimdiki çocuklar cidden çok dertli? Diler sahto abi rapin neden sertti? Bitchini susuz bıraktım sulu geldi Kalk yatma değil dümene geç benim parti Belim kabarık belli işte 15 avre Şuraya geçte bi konuşak oğlum kahve bahane Suç benim sana sen beni suça teşvik ettin Yettin Eksik etek mi Semtimde çok vücut yatar cansız Görebilirsin apansız amansız hepsi kansız Kumdan kalene kat çık üstüne.koy Kalır sahte düzenin yaparsa rol
NAKARAT Tek suç muş muş muş Rap yapmakmış diyenin beyni uyuşmuş Resti çektik işte o ka ka kadar Bu boku yaparız ölene kadar
Tek suç muş muş muş Rap yapmakmış diyenin beyni uyuşmuş Resti çektik işte o ka ka kadar Bu boku yaparız ölene kadar
BUURA Tek suçu cinayet kendi seçti O adamı öldürmek belki içinden geldi Belki resti çekti gitti karısı Bu konuda rap yapsan başına gelir darısı Akma derede boğulursun denizde Hayat denen oyun seni yollarsa kefene Bak kör bak gördü arkanı geride kalana cup da Yedir yedir dur sen Alırlar bacını bacak arası değil bu bacakların numarası Namussuz beşli gibi kullan sen kafanı Taksim meydanı street gay ve lezbi Bu durumda sok işte ve kastiyen ve bezdir Tek suç kenetleyemez ki beni Beni deli gibi etse de rapi kasti Çağırın o bitchi çekelim pimini Duygusal anında gebertelim o iti |
|