...:::>>AzRâîLL<<:::....
Admin
İş/Hobiler : öğrenci
Lakap :
|
Konu: Sahtiyan - Çıkar Bu Solo C.tesi Kas. 22, 2008 2:17 pm |
|
|
Seni dünyadan silmem için 9 milyon eden Aldatılmak öğrenmekse bi bakmışsın leb demeden Kalabalık kur çevren ve yaşa bastı Dağın kastı marcidin namına alınan her şahsı Hangisi gerçek dost?hangisi ister post? Kimisi poz Güçlü ol güvenecek pek çok zarf yok Sen yalanlarından gücünden sarhoş olmuşsun Mertse içkiden çok mu arkadaşın var mı yok mu? Ben gülünce somurtur canım sıkkınsa mutludur İçten çatlak kulplu kudur ezer geçer rap kut Rap şutsuz söz gümüş ben altın sükut Merhametin kabiliyetinden az gel yetiş mecüc…. Kendi geldi dur dedi tamam dedim ol genç İnanıp kanmak öğrenmek bu gençler daha çok genç Başına kapanıp istiham ederken ee istinaden Suistimal eden o kişinin işi istismar..
NAKARAT Hep bana diyo hep fasa fiso Birinden girip ötekinden çıkar bu solo Olma locco yaparsan lolo Seni deliğine tıkacak kim? Yeah sahto….
Aşılması beter kitle *** mc fitne nette Kıskançlık döner kin hep cebren yada hile Üstüme gelen her kofi tanışır raple Korkutamaz gelse bile yanında o 10 itle İyi güzel ee hoş..ve biraz hafif de Bir o kadar boş aklın işin gibiyse Yanıma hadi gir kanıma kastım canına aa aa Bakar bana bakar ama anca uzaktan… O agresif obsesif paranoyak insan Yer kendini içten içe olur bir an düşman Gerekense şaşmamak pişirirken yakmamak Yeni boyut açıp ona içinden bakmak Söyle sevipte yanmamak olur mu kalk Herkesi kendin sandın koyun mu say Hadi bir iki bir iki bu rapin emri Her satırda poligami yess sahtiyan piri…
NAKARAT
Kolay para yaşam ve bu rap tamam Şarjörüm jargon eğil züppem hedef yaman Sahtiyan değişmiş hiç sevmem! Ben sevmekten nefret ettiğin kişiysem hayalin resmiysem Vaktimi nakte çevirirken it köpekle Açıldıkça ağızlar mis kokmaz her nefeste Bir sürü sahtekar tabii teste Hatalı yerde kelime yaktın ……… unuttun ateşte İlham cenneti içinde boğulan sözcü çok Ayak izlerini takip ederse batacağı bok Ama etrafım silme doldu kabristan Kapital görünce sapıtan tantale parzisyan Zamanı geldi plan ah şimdi tam vakti Bulaşırım öyle yada böyle edilmeden takdir Hakkı dili kesilmektir kim çok konuşursa Üzülürüm adına acımam şerefi unutursa |
|