...:::>>AzRâîLL<<:::....
Admin
İş/Hobiler : öğrenci
Lakap :
|
Konu: Salla Baby C.tesi Kas. 22, 2008 2:05 pm |
|
|
Salla Baby Salla salla baby, yerinde oyna baby, Elleri kaldır baby,Bu gece durma baby, Burdayız bak bak, oturma kalk kalk Yerinde durma , şimdi oyna
Sallayın bebekler bu gece bitmez Şuhunuz hazırsa sahne yetmez Dans ortasında enerji bitmez Eller havadaysa kimse gitmez Sor sor soruları sor bu kızlar gelmez hepsi kor Sor sor soruları soz bu enerji bitmez bu gece zor
Yerinde durma haydi oyna şimdi söyle bizimle söyle Yerinde durma haydi oyna şimdi söyle bizimle söyle
Kızları gördüm gari duramam Sallanan kafalara bakmam Sana bunu bide benmi göstercem Kız yerimizi bilmem nerde oturucam Kız durmaz dilimize uymaz kasmaz sal kendini as Duy gece manitaları kulise topla Gece bitince bizim eve gider tayfa
Ooo Mr.Nice frisher Mikrofonun başında baby sesini kes Tek bi kelimeyle seni tahrik ederim Sen onu bunu boş ver bize gidelim Kimine göre bi hancı yada yabancı Herkezin kafasında yine aynı sancı Başım çatlıyor bana yardım etmiş Bi keredeki gülüşündeki tahrik etmiş
Kızlar yine bi dershane çıkışında tatil promosyonu aldım Yok kız bu seneki sınavdan aldığım o rezil puanla Tatil manita kartım yalan olur kızım Bu sene tatil yok sana Hmm haha
Yerinde durma haydi oyna şimdi söyle bizimle söyle (4x) |
|