...:::>>AzRâîLL<<:::....
Admin
İş/Hobiler : öğrenci
Lakap :
|
Konu: Bazennnnnnn C.tesi Kas. 22, 2008 1:57 pm |
|
|
Bazen düşünürsün,bulamazsın cevapları... Bazen yorulursun,dinlenemezsin kış akşamı...
Kasırga
Kes sesini,kes.'Es' verdim dünyaya. Herşeyin başında heves. Ders verdim dünyaya,anlamını yitiren muhabeti Çocukken söylenen şiirleri Aklıma geleni söyledim Ters geldim dünyaya Özledim,dostluk yollarını gözledim Akılda kalan soruları 'Çöz' dedim Rap için savaşanlara sözlerim Ben burdayım doğruluk kaleleri, Açın fenerleri,görün elleri Kenetlenen binlerce gerçek serveti Kasırga marşı bu,doğru söylemeyen dönmeli. İstanbul Attack'ta Bakırköy peace aha! Yollarıma taş koyanlar yatakta haha!!!
Timur
Ellerimdeki nasırlar biran dökülüp gitti Gözlerimi açtığımda herşey yinemi bitti Diye düşünürken kaderim tohumları ekti Ama ben yine tek başıma serseri Gibi dolaşırken sokakta,bak bana Bulutlar üzerime çöker,kaçsana Elimdeki mikrofon alevlenir parlar ah! Huzurumu bulamadım ben ah ana. Ne kadar çile çekicem ben ah daha Ellerini kaldırıp hadi çaksana İstanbulum Attack'ta aha! Dört kafadar olarak çıkıyoruz şimdi biz yola..
Bazen düşünürsün,bulamazsın cevapları... Bazen yorulursun,dinlenemezsin kış akşamı...
Fuchs
Yıllarca bekledim elimde sayfalar Günleri ekledim benimle saydılar Ruhum ayrılmaz bir bütündür bende Birtek Rabbim bilir sonumuz nerde. Bir güç var bende dilimi sektirmez Hayatım senle satırım eksilmez. Uyurken bile rap yazan bir hakimim. Aşık olmuşum seninle şairim. Gök yüzünden bakan şahinim Attack'ta. Rüzgarla akan hayalleri sakla. İstanbul Attack bu yolda raple kalk. Özgürlüğüm satırlarda tek yumruk nakavt...
Ramiz
Ben de çocuktum göklerde uçtum yoruldum. Durdurdum bana karşı akan tüm nehirleri Okudum,kimi kitapta bulamadım. Mecaz hitapta karaladım Bunu lugatıma ben yamadım hazinemi beynime kazdım. Durdum yavaş dediler,koştum yavaş! dediler. Yürüdüm yanaş dediler,birey ol yaşa dediler. istemedim geri çevirdim,yanlızdım ama ben yenilmedim. Bir ses dalgasıyla atmosfere karıştı hayallerim. Sus!dedi,susmadım.Us dedi,depoladım. Korkmadım desem,yalan olur adım. Elimi versem çekilecek kanım. şimdi kendimce huzurluyum, Sor bana mutlu muyum Mutluyum, Hem de çok..(çok çok çok çok çok çok çok)
Bazen düşünürsün,bulamazsın cevapları... Bazen yorulursun,dinlenemezsin kış akşamı... |
|